Protectia datelor personale

TEHNIC MIHOR SRL conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal este inscrisa ca Operator de date cu caracter personal prin Notificarea pentru prelucrarea datelor cu caracter personal cu nr. 19953 la AUTORITATEA NATIONALA DE SUPRAVEGHERE A PRELUCRARII DATELOR CU CARACTER PERSONAL ce poate fi consultata pe portalul (A.N.S.P.D.C.P.) - www.dataprotection.ro

NOTA DE INFORMARE

TEHNIC MIHOR S.R.L., prin intermediul servicilor de RSVTI, prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal, prin mijloace automatizate/manuale, destinate sesiunilor de autorizare/prelungire a valabilitatii autorizatiilor ISCIR.
Sunteti obligat sa furnizati datele, acestea fiind necesare intocmirii documentatiilor specifice.


Refuzul dumneavoastra determina imposibilitatea intocmirii documentatiilor specifice în acest sens. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator, respectiv TEHNIC MIHOR SRL Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, beneficiati de urmatoarele drepturi: de informare, de acces la date, de interventie asupra datelor, de dreptul de a va opune la prelucrarea datelor personale care va privesc si de dreptul de a solicita stergerea datelor*, de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si de dreptul de a va adresa justitiei.


Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si/sau stampilata la  TEHNIC MIHOR SRL.
*orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, in mod gratuit si fara nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale in scopuri de marketing direct.


Nota de informare privind protectia datelor personale (pentru afisare pe pagina web sau in cazul colectarii datelor prin formulare on-line sau e-mail)


Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice SC TEHNIC MIHOR SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.


Scopul colectarii datelor este: acordarea de autorizare/prelungire a valabilitatii autorizatiilor ISCIR.
Sunteti obligat sa furnizati datele, acestea fiind necesare intocmirii documentatiilor specifice.
Refuzul dumneavoastra determina imposibilitatea intocmirii documentatiilor specifice în acest sens. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator, respectiv TEHNIC MIHOR SRL.

Doriti sa primiti informatii despre produsele, serviciile, evenimentele, etc oferite de TEHNIC MIHOR SRL?
DA    NU

Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, beneficiati de urmatoarele drepturi: de informare, de acces la date, de interventie asupra datelor, de dreptul de a va opune la prelucrarea datelor personale care va privesc si de dreptul de a solicita stergerea datelor*, de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si de dreptul de a va adresa justitiei.


Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si/sau stampilata la  TEHNIC MIHOR SRL.
Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.
*orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, in mod gratuit si fara nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale in scopuri de marketing direct.